Szakterület választás


  • Technológus nagymértékben segíti a közös munkát, alkotást, ha bizonyos alapfogalmakat letisztázunk - értelmezünk. a "technológus" template célja, hogy segítse a technológus (feladatot megfogalmazó) kollegáknak megadni azokat szükséges információkat, amelyek robbanásbiztonság-technika szempontjából minimum elvárást fogalmaznak meg.
  • Kiválasztás amikor szakembert keresünk adott feladatra különös fontossággal bír, hogy definiálni tudjuk elvárásainkat. ez fokozottan igaz a robbanásveszélyes területen - felelősséggel - munkát végző kollegákra. alábbiakban a megfelelő kollega (kollegák) kiválasztásában kívánjuk segíteni a felhasználót a következő szakmai területekre: - kivitelező - üzemeltető / karbantartó - szakértő (pl. felülvizsgáló) - tervező
  • Beszerzés Minden ipari területre igaz, hogy a beszerzés egy komplex folyamat. Robbanásveszélyes területen 2szeresen is igaz, hiszen nem csak és kizárólag ár alapján kell a döntést meghozni a megfelelő termék, rendszer kiválasztásával kapcsolatban, hanem a robbanásbiztonság-technikai szempontok (azaz üzembiztonság) alapján is kell a döntést mérlegelni. A következő sablon ebben kívánja a felhasználót a helyes döntés meghozatalában támogatni.
  • Ex Mindentudó Minden területnek megvannak a maga finomságai. Ez alól nem kivétel a robbanásbiztonság-technika sem. A következőkben pár olyan érdekességet kívánunk közkinccsé tenni, amelyet reméljük, h minden rb szakember jó biztonsággal fog tudni alkalmazni a hétköznapokban.
Állásfoglalás